Striped Bass Fishing Forums Forum banner

Raporty z 2025 roku

35K views 137 replies 32 participants last post by  Doc Z  
#1 ·
Jak dotąd brak zmian w przepisach na rok 2025.
Zamieszczajcie tu swoje połowy.

#3 ·
Forum jest wciąż dość martwe.

Nic jeszcze nie nadchodzi z południa?
Słyszałem, że ludzie łowią w Haverstraw i kilka małych w Poughkeepsie, ale pogoda w zeszłym tygodniu naprawdę wiele zatrzymała..........nie widziałem ani jednej łodzi na rzece w kierunku Troy, gdzie zwykle jest już tłoczno............mam nadzieję, że ten tydzień się zmieni, chociaż nie wygląda na to dzisiaj.

#19 ·
Wyszedłem z Newburgh w niedzielę. Temperatura wody wynosiła 45⁰F. Wydaje się o wiele zimniej, niż się spodziewałem. Prawie nie widziałem żadnych śladów od Newburgh w dół, za Bear Mt. To było również z moim nowym skanem bocznym Simrad.

Wiele złowiono w okolicach Piermont przez wędkarzy brzegowych, a ludzie łowią w zatoce Raritan przed wejściem do Hudson.

Wybieram się w następny weekend na dwa dni i założę się, że do tego czasu przeniosą się na północ.

#35 ·
Wyszliśmy o 7 rano i zaczęliśmy na południe od Poughkeepsie, gdzie udało nam się złowić jednego 16-calowego. Niewiele oznaczyliśmy od trap rock do mostu. Zaczęliśmy oznaczać kilka na północ od mostu, ale bez efektu. Przelecieliśmy do Norrie i wcale nie oznaczyliśmy wiele. Wiatr zmienił kierunek wraz z odpływem i zrobiło się trochę niespokojnie. Pracowaliśmy stamtąd na południe. Niewiele u Rogersa aż do IBM. Mieliśmy tam dobre oznaczenia od 18:00 do 20:00, ale znowu bez efektu. To powolny start w porównaniu do zeszłego roku, ale to dobrze. Z powrotem o 5 rano.